Kniha je rozdělená na několik částí. V knize najdete sekce Odpalované těsto, Listové těsto, Monoporcové dezerty, Dorty, Skleničkové dezerty, Makronky, Zmrzlina, Čokoláda, aj.
Obsahuje také základní informace o surovinách jako jsou pektin, želatina, cukry či čokoláda.
Všechny receptury obsahují informace o počtu kusů, název formy, označení zdobící trubičky, suroviny, postup, kompletaci dezertu, obrázek s rozkreslením jednotlivých vrstev a v případě nutnosti i Tipy a triky.
Kniha HF Masterclass I má 214 stran.
Doprava:
- Osobní vyzvednutí zdarma na adrese HF-ateliér s.r.o. Střížkovská 9, Praha je možné v čase konání kurzů od 10:00 do 17:00. Dny konání kurzů zde. Prosíme plaťte jen hotově.
- ČR – doprava GLS 120 Kč
- SR – doprava GLS 230 Kč
- ČR – nad 2 000 Kč doprava zdarma
- SR – nad 3 000 Kč doprava zdarma
Mohlo by vás zajímat
Zde prosíme vyplňte vaše věnování. Věnování může být o maximální délce 45 znaků.