Nový kurz 100% čokoláda je zaměřený primárně na čokoládové dezerty a použití čokolády v různých texturách. Pokud jste milovník čokolády, ale nechcete kurzy na téma pralinek, tento kurz je právě pro vás.
5 990 Kč zobrazit detailJak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na dvoudenním kurzu Moderní české cukrařiny.
10 990 Kč zobrazit detailKurz Řezy HF pod vedením Heleny Fléglové vám ukáže krásu tohoto cukrářského kousku. Čekají vás nové recepty na korpusy, krémy, vklady, glazé i dekorace.
5 990 Kč zobrazit detailCelodenní kurz Dezerty HF 2 je volným pokračováním stejnojmenného kurzu, kde vás čekají další nové a originální dezerty od Heleny Fléglové.
5 990 Kč zobrazit detailChcete pochopit výrobu zmrzliny? Fungování jednotlivých cukrů zásadních pro zmrzlinu? Vyrobit si spoustu zajímavých sorbetů a zmrzlin na bázi mléka a smetany?
4 990 Kč zobrazit detailChcete se perfektně naučit odpalované těsto? Máme pro Vás jednodenní kurz, během kterého se stanete expertem.
4 990 Kč zobrazit detailKurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
5 990 Kč zobrazit detailKurz Kynuté vás naučí, jak připravit dokonalá těsta na buchty, koláče, koblihy a babku. Součástí je také příprava spousty náplní.
4 990 Kč zobrazit detailNechcete se pouštět do žádných mousse dezertů, nemáte na výrobu dezertů a dortů dva dny a potřebujete vše stihnout maximálně do 2 hodin? Právě pro vás je tento nový kurz!
4 990 Kč zobrazit detailDvoudenní kurz, na kterém si vyrobíte kompletně 3patrový dort! Chcete vědět vše o stabilitě dortů? Správném sestavení? Konečně pro vás máme ten pravý kurz, po kterém se nemusíte bát sestavení žádného dortu.
12 990 Kč zobrazit detailKurz, který vám vysvětlí cukrařinu od základních molekul, jako je voda. Kurz je určen pro pokročilé, se zkušenostmi s želírujícími látkami, cukry a dalšími surovinami.
16 990 Kč zobrazit detailNa kurzu vás čekají nejen klasické řezy, ale vyzkoušíte si i řezy ve stylu sandwiche nebo v rocher polevě. A víte, jakou mají tyto dezerty výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Pro absolvování není nutné absolvovat předchozí kurz.
4 990 Kč zobrazit detailDvoudenní praktický kurz na téma sladké pekařiny. Naučíte se výrobu těsta na báječné croissanty a briošky.
10 990 Kč zobrazit detailNový kurz od Heleny Fléglové, vás provede klasickými francouzskými dezerty, které můžete často najít nejen ve francouzských kavárnách a cukrárnách.
5 990 Kč zobrazit detailVe Francii dezerty v podobě řezů dominují. Jaké mají výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Na kurzu vás čeká řada skvělých korpusů, krémů, vkladů, glazé i dekorací.
4 990 Kč zobrazit detailOdpalované těsto 2.0 je volným pokračováním kurzu Odpalované těsto. Provede vás jím Helena Fléglová a po jeho absolvování se stanete expertem na odpalované těsto a dezerty z něj.
5 990 Kč zobrazit detailKurz je specializovaný na výrobu tartaletek ze tří druhů těst. Těšit se můžete také na výrobu ovocného gelu, compoté, crémeux, ganache aj.
4 990 Kč zobrazit detailCelodenní kurz pod vedením Heleny Fléglové, který vás uvede do tajů pečení těch nejlahodnějších makronek.
5 990 Kč zobrazit detailJednodenní kurz, při kterém si vyrobíte dva jednopatrové dorty s dekoracemi.
5 990 Kč zobrazit detailKurz určený pro začátečníky a ty, kteří se chtějí správně naučit základní cukrářské techniky.
14 990 Kč zobrazit detailKurz určený pro začátečníky a ty, kteří se chtějí správně naučit základní cukrářské techniky.
14 990 Kč zobrazit detailKurz Slavnostní dorty 2 je volným pokračováním kurzu Slavnostní dorty. Pro absolvování není nutné absolvovat předchozí kurz. Jedná se o dorty s novými recepturami, takže je ocení i absolventi kurzu Slavnostní dorty. Jednodenní kurz, při kterém si vyrobíte dva jednopatrové dorty s dekoracemi.
5 990 Kč zobrazit detailKurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
5 990 Kč zobrazit detailChcete se perfektně naučit odpalované těsto? Máme pro Vás jednodenní kurz, během kterého se stanete expertem.
4 990 Kč zobrazit detailDvoudenní praktický kurz na téma sladké pekařiny. Naučíte se výrobu těsta na báječné croissanty a briošky.
10 990 Kč zobrazit detailRozmanitost barev, chutí i tvarů je to, co vás čeká na tomto celodenním kurzu. Můžete se těšit na originální recepty na malé báječné dezerty.
4 990 Kč zobrazit detailKurz je specializovaný na výrobu tartaletek ze tří druhů těst. Těšit se můžete také na výrobu ovocného gelu, compoté, crémeux, ganache aj.
4 990 Kč zobrazit detailKurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a dalších typů čokolád.
5 990 Kč zobrazit detailKurz určený pro začátečníky a ty, kteří se chtějí správně naučit základní cukrářské techniky.
14 990 Kč zobrazit detailVolné pokračování kurzů moderních dortů, na kterých se naučíte rozmanité textury a chuťové kombinace.
5 990 Kč zobrazit detailKurz Řezy HF pod vedením Heleny Fléglové vám ukáže krásu tohoto cukrářského kousku. Čekají vás nové recepty na korpusy, krémy, vklady, glazé i dekorace.
5 990 Kč zobrazit detailNový kurz 100% čokoláda je zaměřený primárně na čokoládové dezerty a použití čokolády v různých texturách. Pokud jste milovník čokolády, ale nechcete kurzy na téma pralinek, tento kurz je právě pro vás.
5 990 Kč zobrazit detailKurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
5 990 Kč zobrazit detailJednodenní intenzivní kurz, který vás zasvětí do výroby moderních dortů se zaměřením na rozmanité textury jako crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, aj.
4 990 Kč zobrazit detailNechcete se pouštět do žádných mousse dezertů, nemáte na výrobu dezertů a dortů dva dny a potřebujete vše stihnout maximálně do 2 hodin? Právě pro vás je tento nový kurz!
4 990 Kč zobrazit detailCelodenní kurz pod vedením Heleny Fléglové, který vás uvede do tajů pečení těch nejlahodnějších makronek.
5 990 Kč zobrazit detail