Éclairs (celodenní)

Éclairs (celodenní)

Jednodenní kurz francouzských éclairs pořádáný HF Pastry Academy.
zvolte termín kurzu
17/01/2025 10:00 - 17/01/2025 17:00
4 990 
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Vlad Ryasnyy

Kurz specializovaný na výrobu éclairs. Často velký oříšek pro spoustu cukrářů. Čeká vás 8 druhů éclairs s různými náplněmi a glazurami. Dozvíte se, jak správně pracovat s těstem, jaké jsou možnosti pečení, skladovaní, nejen v profi podmínkách, ale také u vás doma.

Na co se můžete těšit ?

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Občerstvení

Program kurzu

  • Heaven – vanilka, karamelový pekan
  • Explosion – citrusy (citron, limetka, yuzu)
  • MEGA – karamel a fleur de sel
  • New York – dvojitý sýr a jahody
  • Irish – káva a whisky
  • BERRY BERRY – malina a černý rybíz
  • Tropico – mango, mučenka a kokos
  • Intensé – čokoláda a kakaové boby

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá přesný čas najdete u data konání kurzu (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat