Kurz specializovaný na výrobu éclairs. Často velký oříšek pro spoustu cukrářů. Čeká vás 8 druhů éclairs s různými náplněmi a glazurami. Dozvíte se, jak správně pracovat s těstem, jaké jsou možnosti pečení, skladovaní, nejen v profi podmínkách, ale také u vás doma.
Na co se můžete těšit ?
- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
- Certifikát o absolvování kurzu
- Občerstvení
Program kurzu
- Heaven – vanilka, karamelový pekan
- Explosion – citrusy (citron, limetka, yuzu)
- MEGA – karamel a fleur de sel
- New York – dvojitý sýr a jahody
- Irish – káva a whisky
- BERRY BERRY – malina a černý rybíz
- Tropico – mango, mučenka a kokos
- Intensé – čokoláda a kakaové boby