Kolekce řezy (celodenní)

Kolekce řezy (celodenní)

Ve Francii dezerty v podobě řezů dominují. Jaké mají výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Na kurzu vás čeká řada skvělých korpusů, krémů, vkladů, glazé i dekorací.
zvolte termín kurzu
16/05/2025 10:00 - 16/05/2025 17:00
4 990 
Karolína Hávová
Kurz vyučuje
Karolína Hávová
  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

  • Medovník 2.0. – extra medový medovník se slaným karamelem a citrusovým krémem, dekorace
  • Opera Green – pistáciový korpus, mandarinkové compoté, grepové crémeux, mandarinkové glazé, dekorace
  • 100% čokoláda – brownies, čokoládový mousse, křupavá ganache, čokoládová šlehaná ganache, čokoládová poleva, dekorace
  • Desiré – kokosová bezlepková dacquoise, malinové compoté, kokosové crémeux, malinové glazé, dekorace

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá přesný čas najdete u data konání kurzu (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat