Kurz pro ty, kteří si chtějí dokonale osvojit odpalované těsto. Součástí kurzu je výroba jak klasického, tak kakaového odpalovaného těsta. Dozvíte se, jak vytvořit křupavou vrstvu, upéct éclairs, Paris-Brest či choux a dokonce i jak na presované odpalované těsto. Samozřejmě nezůstanete u suchého odpalovaného těsta, ale naučíte se jak na různé ovocné složky, rozmanité textury krému a dekorace.
Naučíte se:
- Základy výroby odpalovaného těsta
- Heleniny tipy, triky a vychytávky
- Výrobu křupavé krusty na povrchu dezertů
- Výrobu presovaného odpalovaného těsta
- Pečení Paris Brest a choux, éclairs
- Výrobu ovocných gelů
- Výrobu šlehaných ganache, crémeux
- Zdobení dezertů, výroba čokoládových dekorací
- Další zdobící techniky
A to ještě není vše
- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
- Certifikát o absolvování kurzu