Nabídka kurzů

100% čokoláda (celodenní)
Nový kurz 100% čokoláda je zaměřený primárně na čokoládové dezerty a použití čokolády v různých texturách. Pokud jste milovník čokolády, ale nechcete kurzy na téma pralinek, tento kurz je právě pro vás.
5 990 Kč zobrazit detail
Tarts HF (celodenní)
Milujete tartaletky, ale nechcete dělat malé jednu po druhé? Máme pro vás nový kurz Tarts, kde si napečeme velké tartaletky plné různých textur a chutí.
0 Kč zobrazit detail
Víkendové rychlovky (celodenní)
Nechcete se pouštět do žádných mousse dezertů, nemáte na výrobu dezertů a dortů dva dny a potřebujete vše stihnout maximálně do 2 hodin? Právě pro vás je tento nový kurz!
4 990 Kč zobrazit detail
Cukrářské základy (třídenní)
Kurz určený pro začátečníky a ty, kteří se chtějí správně naučit základní cukrářské techniky.
14 990 Kč zobrazit detail
Potahovaný dort (celodenní)
Kurz je pro ty, kteří se chtějí stát experty na potažení dortu různými metodami. Samozřejmě ani u jednopatrového dortu nemůžeme podcenit správné sestavení dortu a docílit co nejvyšší stability.
0 Kč zobrazit detail
Slavnostní dorty JP (dvoudenní)
Na kurzu Slavnostní dorty JP se naučíte veškeré tipy a triky, jak sestavit dvoupatrový dort tak, aby perfektně držel a převezli jste ho kamkoliv.
12 990 Kč zobrazit detail
Cukrářská teorie (čtyřdenní)
Kurz, který vám vysvětlí cukrařinu od základních molekul, jako je voda. Kurz je určen pro pokročilé, se zkušenostmi s želírujícími látkami, cukry a dalšími surovinami.
16 990 Kč zobrazit detail
Cukrářské základy HF (třídenní)
Kurz určený pro začátečníky a ty, kteří se chtějí správně naučit základní cukrářské techniky.
0 Kč zobrazit detail
Dětský dort s medvídkem (celodenní)
Jednodenní kurz, na kterém si vyrobíte svůj vlastní dekorovaný dětský dort s medvídkem, který budete ladit do barev pro holčičku nebo chlapečka.
0 Kč zobrazit detail
Svatební dorty (dvoudenní)
Dvoudenní kurz, na kterém si vyrobíte kompletně 3patrový dort! Chcete vědět vše o stabilitě dortů? Správném sestavení? Konečně pro vás máme ten pravý kurz, po kterém se nemusíte bát sestavení žádného dortu.
12 990 Kč zobrazit detail
Francouzské klasiky (celodenní)
Nový kurz od Heleny Fléglové, vás provede klasickými francouzskými dezerty, které můžete často najít nejen ve francouzských kavárnách a cukrárnách.
5 990 Kč zobrazit detail
Vánoční dezerty HF 2 (celodenní)
Nová kolekce vánočních dezertů od Heleny Fléglové, která udělá vaše Vánoce opravdu originální.
0 Kč zobrazit detail
Kynuté (celodenní)
Kurz Kynuté vás naučí, jak připravit dokonalá těsta na buchty, koláče, koblihy a babku. Součástí je také příprava spousty náplní.
4 990 Kč zobrazit detail
Vánoční cukroví 5 (celodenní)
Nová kolekce vánočního cukroví Heleny Fléglové, v pořadí již pátá, která ozdobí váš stůl originálními kousky a přinese nové chutě.
0 Kč zobrazit detail
Vánoční cukroví 4 (celodenní)
Nová kolekce vánočního cukroví Heleny Fléglové, která bude ozdobou vašeho vánočního stolu a která vás nadchne svou skvělou chutí.
0 Kč zobrazit detail
Minidezerty HF (celodenní)
Kurz zaměřený na výrobu minidezertů, které nemohou chybět na žádné svatbě či oslavě. Jednodenní kurz vhodný pro ty, kteří pečou na svatby a jiné slavnostní události. Čeká vás 5 druhů minidezertů, které si na kurzu od A do Z vyrobíte.
0 Kč zobrazit detail
Ovoce 2.0 (celodenní)
Kolekce dezertů Ovoce 2.0 přináší nové originální kombinace – pistácie, vanilkový lusk, lískový ořech, arašíd, kávové zrnko, pekanový ořech.
0 Kč zobrazit detail
Best of Hans Ovando – Viennoiserie & Sweet Collection
Dva dvoudenní praktické kurzy pod vedením Hanse Ovando, specialisty na pekařské produkty a držitele titulu „Nejlepší cukrář Španělska“ na téma Viennoiserie a na téma Sweet Collection. Při zakoupení obou těchto kurzů najednou pro vás máme výhodnější cenu.
0 Kč zobrazit detail
Hans Ovando – Sweet Collection (dvoudenní)
Dvoudenní praktický kurz na téma Sween Collection, který povede specialista na pekařské produkty a držitel titulu "Nejlepší cukrář Španělska" Hans Ovando.
0 Kč zobrazit detail
Hans Ovando – Viennoiserie (dvoudenní)
Dvoudenní praktický pod vedením Hanse Ovando na téma Viennoiserie, kde se dozvíte o základech fermentace a přípravy jednotlivých těst na viennoiserie. Čekají vás recepty na danish pastry, recepty ze slaného listového těsta, francouzské briošky s kváskem nebo ovocné pannetone.
0 Kč zobrazit detail