Hans Ovando – Viennoiserie (dvoudenní)

Dvoudenní praktický pod vedením Hanse Ovando na téma Viennoiserie, kde se dozvíte o základech fermentace a přípravy jednotlivých těst na viennoiserie. Čekají vás recepty na danish pastry, recepty ze slaného listového těsta, francouzské briošky s kváskem nebo ovocné pannetone.

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Dvoudenní praktický pod vedením Hanse Ovando zvaný Viennoiserie, kde se dozvíte o základech fermentace a přípravy jednotlivých těst na viennoiserie. Čekají vás recepty na danish pastry, recepty ze slaného listového těsta, francouzské briošky s kváskem nebo ovocné pannetone.

Co nabízíme?

  • Kurz bude překládán do češtiny
  • Veškeré materiály budou připraveny v češtině
  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.

Program:

  • Technologie přípravy mouky pro kynuté pečivo
  • Základy fermentace a procesy
  • Ořechový croissant s marcipánem
  • Sacherův/meruňkový croissant
  • Pralinkový uzel
  • XL čokoládový švýcarský chléb
  • Danish s karamelizovanou hruškou
  • Francouzská brioška s kváskem a další
  • Kouglof s pomerančem a čokoládou
  • Ovocné panettone
  • …a další

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá přesný čas najdete u data konání kurzu (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat