Dvoudenní praktický pod vedením Hanse Ovando zvaný Viennoiserie, kde se dozvíte o základech fermentace a přípravy jednotlivých těst na viennoiserie. Čekají vás recepty na danish pastry, recepty ze slaného listového těsta, francouzské briošky s kváskem nebo ovocné pannetone.
Co nabízíme?
- Kurz bude překládán do češtiny
- Veškeré materiály budou připraveny v češtině
- Desky s recepturami
- Zástěru k zapůjčení
- Občerstvení
- Certifikát o absolvování kurzu
- Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.
Program:
- Technologie přípravy mouky pro kynuté pečivo
- Základy fermentace a procesy
- Ořechový croissant s marcipánem
- Sacherův/meruňkový croissant
- Pralinkový uzel
- XL čokoládový švýcarský chléb
- Danish s karamelizovanou hruškou
- Francouzská brioška s kváskem a další
- Kouglof s pomerančem a čokoládou
- Ovocné panettone
- …a další