Řezy 2.0 (celodenní)

Řezy 2.0 (celodenní)

 Na kurzu vás čekají nejen klasické řezy, ale vyzkoušíte si i řezy ve stylu sandwiche nebo v rocher polevě. A víte, jakou mají tyto dezerty výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Pro absolvování není nutné absolvovat předchozí kurz.
zvolte termín kurzu
09/05/2025 10:00 - 09/05/2025 17:00
4 990 
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Vlad Ryasnyy

Program kurzu

Řezy ve stylu sandwich doplněné o dekorační těsto a sablé:

  • Noire – višeň, griotka a hořká čokoláda
  • Bomba – yuzu, mléčná čokoláda a lískový ořech

Klasické řezy:

  • Lila – malina, litchy a kokos
  • Sunrise – mango, kalamansi a kokos

Řezy v rocher polevě:

  • Káva, mandle a mascarpone
  • Hořká a blond čokoláda, tonka a mandle

Co nabízíme?

  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá přesný čas najdete u data konání kurzu (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat